Over Mike

Mike is van sterrenbeeld Ram en geboren op 12 april 2000. En woont nu bij zijn ouders in Houten. Al vroeg zat het zingen in het bloed. Toen hij 7 jaar was klom hij al op het podium en begon te zingen. Spontaan gingen de klas deuren open en verzamelde iedereen zich in de grote hal.

Mede daarom werd hij vaak gevraagd op school om zijn bijdrage te leveren voor de goede doelen en zong hij Jan Smit, Nick en Simon enz. Ook tijdens zijn vakantie pakte hij zijn kans om een deuntje te zingen. Zo liet hij in 2005 in Maspalomas een vol terras spontaan dansen.

Toen Mike 12 jaar oud was gaven zijn ouders Mike op om auditie te doen voor de Voice Kids, Helaas was Mike er nog niet klaar voor en kwam niet door naar de volgende ronde. Zijn sterrenbeeld Ram zorgde er voor dat hij niet bij de pakken neer ging zitten en gaf zich op bij Idols. Hierbij kwam hij ook niet verder tot de volgende ronde.

2012 deed hij mee aan ” Voor Houtens Talent Wordt Geklapt ” Een lokale Talentenjacht in zijn woonplaats.Hij wist zich na de eerste ronde al te kwalificeren voor de finale. En van de 65 deelnemers werd hij uiteindelijk 3e!

Mike timmert momenteel hard aan de weg als artiest. ‘ De stijgende lijn is er zeker, Maar dit is nog lang niet mijn plafond’ aldus Mike.