Nadat Mike Versteeg in 2017 de handen in één sloeg met RPH Sound. Vond Mike het tijd voor een nieuwe stap. ‘HPD-professional audio‘ is vanaf januari 2020 mijn nieuwe geluidsverzorger bij al mijn optredens. Zowel optredens inclusief geluid of inprik klussen worden verzorgd door dit bedrijf’. 

Mike Versteeg maakt per 2020 de overstap naar HPD-professional audio In goed overleg met ex geluidsman Marco (RPH Sound). Toch was het lastig voor Mike: ” Marco, Laura en Harry hebben mij de afgelopen jaren laten ontwikkelen tot waar ik nu sta, ze hebben mij de gun factor gegeven om in dit wereldje te komen en mij te ondersteunen waar nodig. Daar ben ik ze dankbaar voor”. ”Niet alleen bij optredens maar ook privé gezien kunnen we het goed met elkaar vinden, dat maakte de keuze zo lastig. Gelukkig blijven we elkaar zien en houden we contact”

Toch ziet Mike ook de positieve kant. ”Met Henk als nieuwe geluidsman kan ik weer nieuwe stappen zetten. En ik ben er van overtuigd dat we dit gaan doen! Ik heb er super veel zin in!”

Mike Versteeg bedankt RPH Sound voor hun inzet, enthousiasme, tips , gezelligheid & super geluid de afgelopen 2,5 jaar!