Wie is Mike Versteeg?

Mike is een gezellige zanger uit Houten met een aanstekelijk enthousiasme!

Daarnaast heeft Mike, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al menig podium bezongen en een flinke dosis ervaring opgedaan in de muziek- en entertainmentwereld. Vanaf zijn 7ejaar klom hij al op het podium waar hij begon te zingen en verzamelde zijn schoolgenoten zich destijds om het podium in de centrale hal.Vanaf die tijd ontwikkelde Mike zijn natuurlijke talent door veel thuis te oefenen en door de microfoon te pakken bij zijn voetbalclub en diverse feestjes op school en met vrienden.

Talentenjachten

In 2012 deed hij mee aan‘Voor Houtens Talent Wordt Geklapt’.Een lokale Talentenjacht in zijn woonplaats. Hij wist zich na de eerste ronde al te kwalificeren voor de finale. En van de 65 deelnemers werd hij uiteindelijk 3e!
Toen Mike in groep 8 zat deed hij een poging bij‘The VoiceKids’en bereikte hij de voorrondes en in 2017 gaf hij zich op voor ‘Idols’ en ‘The Voice Of Holland’ en ook daar kwam hij tot de voorrondes.

 

mike-plusmanv2

Professioneel

Tot eind 2017 zong Mike in zijn vrije tijd voor o.a. goede doelen, toen hij besloot om vanaf dat moment vakkundig te werk te gaan. In mei 2018 is hij met zijn eigen onderneming ‘Mike Versteeg Entertainment’ gestart. Daarnaast zocht hij contact met Ronald Visch van het platenlabel RoodHitBlauw en ging een samenwerking aan waardoor zijn carrière een flinke boost kreeg. Hij bracht zijn 1e officiële single uit getiteld ‘Op Eigen Benen staan’. Deze single ontving veel positieve aandacht, lovende kritieken en de juiste publiciteit.

Mike ontwikkelt in 2019 een eigen muziekstijl en begin februari 2019 kwam Mike’s 2e single ‘Ik Liet Jou Mijn Liefde Zien’ uit. 18 september 2019 borduurde Mike voort en bracht met  'Iedere Keer' en nieuwe single uit.

Sponsor

De nieuwe website van Mike is gerealiseerd door het Utrechtse online marketingbureau adOrbit. En heeft een samenwerking met HPD-Professional audio

Boekingen

Mike is te boeken vanaf 45 minuten tot en met avondvullend en hij maakt gegarandeerd een feest van uw bruiloft, evenement, verjaardag of communie. Informeer naar de diverse mogelijkheden:

Mike versteeg boeken voor jouw event?