Mike Versteeg heeft de releasedatum van zijn nieuwe single vastgezet. Het nummer zal door Rood-Hit-Blauw Produkties worden gereleased op woensdag 18 september 2019. Mike zal net zoals bij zijn vorige single (Ik Liet Jou Mijn Liefde Zien) een releaseparty organiseren.

De 19-jarige volkszanger uit Houten timmert al een paar jaar hard aan de weg om door te breken bij het grote publiek. Mike bracht in februari 2019 zijn nieuwe single uit, voor zijn volgende single staat de nieuwe releasedatum dus nu al vast. 

Mike presenteerde zijn vorige single in een uitverkochte sportkantine in Nieuwegein. Bij de nieuwe sibgle zal dit waarschijnlijk niet anders zijn: ” Voor deze avond komt er een podium, licht en een hoog aantal watt aan geluid bij kijken. We hebben geleerd van de vorige presentatie. Ik heb gezien dat er nog meer uit te halen valt, dit gaat zeker gebeuren.”

Deze avond zullen het licht/geluid en andere diverse artiesten belangenloos staan. ”RPH Sound, het bedrijf dat mijn geluid bij alle optredens verzorgt, staat die avond met zijn twee collega’s belangenloos om mee te werken aan een geweldige avond. Ik ben zowel de artiesten als RPH Sound daar heel erg dankbaar voor”, aldus Mike.

De singlepresentatie zal plaatsvinden op 13 september! Deze avond was binnen een halve week uitverkocht. ‘’ We zijn in gesprek met de gemeente wat de mogelijkheden zijn. Wel is bekend dat als wij de capiciteit kunnen vergroten, het een show zal zijn die groter is dan alles wat ik tot nu toe heb gedaan’’

De entree is 18+ en onder de 21 dien je je ID verplicht mee tenemen.